Du har valgt:

Internal Sales Coordinator

HAWE Energy Solutions A/S udvikler og fremstiller hydrauliske system-løsninger.

Vi er del af HAWE Hydraulik Group, som er en vækstorienteret og moderne koncern i spændende udvikling såvel i Danmark som internationalt.

Vi er stolte af vores uformelle kultur og arbejder målrettet med medarbejdertrivsel. Vi sætter fællesskab og samarbejde højt, og du vil blive omgivet af fantastiske og kompetente kolleger. Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere får de udfordringer og den uddannelse, der skal til, for at de - og dermed virksomheden - hele tiden udvikler sig.

Læs mere på www.hawe.com

Trin 1
Persondata
Trin 2
Dokumenter
Trin 3
Bekræft ansøgning

Send ansøgning

Ansøgningsprocessen består af tre simple trin og det tager kun et øjeblik at sende din ansøgning.

Undervejs har du mulighed for enten at indtaste din ansøgning eller uploade den, dit CV og eventuelle andre dokumenter som vedhæftede filer.

Vær opmærksom på, at din ansøgning først er afsendt, når du har gennemført alle tre trin.

 

Denne service anvendes til at sende en ansøgning.
Alle de oplysninger, du afgiver i forbindelse med registrering af din ansøgning, behandles fortroligt og vi forpligter os til at overholde den til enhver tid gældende lovgivning vedrørende beskyttelse af personlige data.
Vi opbevarer din ansøgning i op til 6 måneder, og vi kontakter dig kun vedrørende eventuelle andre relevante stillinger, hvis du giver tilladelse til dette i forbindelse med registrering af din ansøgning.
Vi har valgt JobNext som serviceudbyder i forbindelse med registrering og behandling af ansøgninger.
Alle de oplysninger, du afgiver, er udelukkende tilgængelige for os og hverken JobNext eller andre virksomheder har adgang til at anvende de oplysninger du afgiver.

  Jeg accepterer


Powered by JobNext